Homepage

Onze zitmeubels

Stijlvol, comfortabel en sterk

De zitmeubels van Mobitec vinden hun plekje in elke kamer van het huis.

Van een stoel voor de eetkamer tot een barkruk, zetel of poef: onze zitmeubels steken uw interieur in een stijlvol kleedje.

Onze zitmeubels zijn met smaak ontworpen en bieden u een optimaal comfort. Of het nu gaat om het onderstel of de structuur van de stoel, het schuim of de bekleding, we kiezen telkens voor sterke en duurzame kwaliteitsmaterialen.

Stoelen

Naar uw smaak

Sober en verfijnd of kleurrijk? Wat de stijl van uw interieur ook is, wij hebben de stoel die perfect past bij uw smaak.

Meer informatie over onze stoelen

Zetels

Heerlijk cocoonen

Wanneer design en comfort elkaar ontmoeten…  We hebben een breed gamma aan zetels bedacht. Aan u om uit te kiezen in welke u zich heerlijk ziet cocoonen!

Meer informatie over onze zetels

Hoge stoelen

Poolshoogte nemen!

De modulaire keuken wint steeds meer terrein en daar hoort vaak een bar of verhoogd werkblad bij. Vind hier de perfecte stoelen om deze nieuwe ruimte met stijl in te richten.

Meer informatie over onze hoge stoelen

Poefs

Praktisch en modulair

Licht in gewicht en ruimtebesparend zorgen onze poefs voor een bijzonder handige extra zitplaats als u gasten ontvangt. Bovendien passen ze perfect bij onze collecties.

Meer informatie over onze poefs

Hoezen

Steek uw stoelen in een nieuw jasje!

Sommige zitmeubels van Mobitec zijn verkrijgbaar met een los gefixeerde hoes of losse hoes: deze kunt u verwijderen om te reinigen of te vervangen.

Met klittenband (VELCRO) op de structuur vastgemaakt, zorgt een los gefixeerde hoes voor een ‘strakke stoffering’. De klassieke losse hoes geeft dan weer een ‘nonchalantere’ uitstraling aan uw stoel.