Homepage

Personaliseer uw tafels en stoelen

U en uw stoel: twee druppels water

Een interactieve tool om uw stoel in een paar klikken samen te stellen.

Dankzij onze configurator kunt u stap voor stap uw stoel personaliseren. Kies voor elk onderdeel uit de beschikbare opties en bekijk tegelijkertijd het resultaat in 3D.

U bepaalt telkens zelf de mogelijke opties: zo krijgt u enkel de soorten bekleding te zien die beschikbaar zijn met de gekozen stoffering.

Ontdek de personalisatie-opties één voor één op deze pagina.

Stoffering

Vast, los of los gefixeerd?

Welke soort hoes kiest u? Een vaste hoes past perfect, maar kan niet worden losgemaakt.

De losse en los gefixeerde hoes daarentegen kan wel worden verwijderd: de eerste is losser en zorgt voor ‘nonchalantere’ look, de tweede oogt dan weer iets strakker.

Bekleding

Stof, leder of kunstleder?

Laat uw creativiteit de vrije loop! Uw keuzes bepalen de look van uw stoel. De bekleding beïnvloedt uiteraard het uiteindelijke prijskaartje.

Door het uitgebreide kleurenpallet staat stof garant voor een veelvoud aan mogelijkheden. Of misschien valt u wel voor het comfort en het karakter van leder? Kunstleder biedt dan weer een budgetvriendelijkere oplossing.

Poten

Hout of metaal?

Sommige collecties bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor houten of metalen poten.

Geheel eigentijds kunt u de kleur van poten in metaal afstemmen op de bekleding van de stoel, of spelen met contrasten.

Kiest u voor hout? Dan kiest u voor de stevigheid van beuk, het trendy en warme karakter van eik of het adellijke kantje van notelaar. Ons hout afkomstig uit Europese bossen die op een verantwoorde wijze worden beheerd (FSC-label).

Glijders

Aangepast aan uw vloer

Kies de geschikte glijder voor uw vloerbedekking. Heeft u tegels, natuursteen of een andere harde vloer? Ga dan zeker voor kunststof.

Vast tapijt? Dan is metaal ideaal.

Parket? Vilt voorkomt krassen. Onze glijders zijn verkrijgbaar in wit of donkerbruin, afhankelijk van de kleur van de poten van uw stoel. Heel discreet.