Homepage

Onze showrooms

Meer dan 1500 m2 inspiratie: laat u onderdompelen in onze wereld

Betoverd door onze collecties?
Wilt u ons beter leren kennen?
Bezoek ons!

Wilt u onze collecties graag beter leren kennen? Onze verschillende bekledingsstoffen tussen de vingers voelen? Dat kan. Mobitec beschikt over een showroom met een oppervlakte van maar liefst 1.500m² inspiratieruimte. Hier kan u zich laten onderdompelen in onze wereld en onze producten.

Aan de hand van animaties en visuals ontdekt u er ook het verhaal achter onze knowhow, onze creaties en ons merk Mobitec.

Vergelijk, probeer en laat u inspireren

Heeft u zin om het comfort van onze stoelen te testen, de afmetingen van onze tafels in het echt te zien, de productstalen van onze bekledingsstoffen tussen de vingers te voelen of de verschillende houttinten en -soorten uit onze catalogus te vergelijken?

Dat kan in onze showroom, uiteraard op afspraak. Opgelet: u kan niet rechtstreeks bij ons bestellen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een verdeler bij u in de buurt.

Bezoek in 360°

Mobitec Belgium

In België is onze showroom in Eupen toegankelijk voor alle bezoekers, zowel privé als professioneel, van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren en altijd op afspraak.

Mobitec
Stockbergerweg 11
B-4700 Eupen

Maak een afspraak
Bekijk in 360°

Mobitec Germany

In Duitsland is onze showroom in Rheda-Wiedenbrück enkel toegankelijk voor onze professionele klanten en altijd op afspraak.

Haus Aussel
Lippstädter Straße 133
D-33378 Rheda-Wiedenbrück

Maak een afspraak

Mobitec The Netherlands

In Nederland heeft Mobitec een permanente stand in “De Woon Industrie” (DWI) in Nieuwegein. Deze permanente showroom is ook toegankelijk op afspraak.

De Woon Industrie
Symfonielaan 1
NL- 3438 EW Nieuwegein

Meer info

Mobitec On Tour

Het hele jaar door rijdt onze showtruck door onze markten om onze professionele partners te bezoeken, om hen onze nieuwste producten te laten ontdekken en zo in nauw contact te blijven met ons merk.

Indien u actief bent in de meubelbranche (meubelzaak of contract inrichter), kunt u een afspraak maken met onze vertegenwoordiger voor een bezoek met onze showtruck tijdens een van de touren in uw regio.

Meer info