Homepage

Mobitec ondersteunt

…en stimuleert sport voor iedereen

Samen creëren we feel good-momenten.

In uw woonruimtes, maar ook elders!

Met zijn sponsoring beleid steunt Mobitec sportinitiatieven die mensen aanmoedigen om zichzelf te overtreffen. Want goed voelen beperkt zich niet tot comfortabel zitten op een stoel of tot het personaliseren van een interieur. En omdat we ervan overtuigd zijn dat sport een middel is om lichaam en geest te laten groeien.

 

Roger Habsch

grenzen verleggen

Roger Habsch is één van ’s werelds beste para-atleten (100 meter en 200 meter wheeler). Deze Luikse topatleet staat erom bekend voortdurend zijn grenzen te verleggen en zijn eigen records te breken.

Mobitec is erg trots om hem te kunnen steunen bij het realiseren van zijn uitdagingen, zoals het mee naar huis nemen van een medaille op de Paralympics in Tokio!

Ontdek Roger zijn verhaal

Be A TriGirl

triatlon met een vrouwelijke touch

Mobitec ondersteunt het Be A TriGirl-project. Dit initiatief, op poten gezet door Flore Hastir, wil vrouwen motiveren om deel te nemen aan triatlons.

“Veel vrouwen dromen er stiekem van om aan de start te staan van een triatlon, maar durven het niet”, legt Flore Hastir uit. “Ze zien het als een bijna onmogelijke uitdaging waarvoor ze niet het vereiste niveau hebben, noch de juiste sportkennis. Dan duikt het probleem van uitrusting en budget op, de trainingsdruk boezemt angst in, de balans tussen sport en gezinsleven roept vragen op, mannelijke clubs schrikken hen af… Kortom: tal van hindernissen die hen tegenhouden om het te proberen.”

Meer weten

Jog’in Attitude

iedereen kan lopen

Jogger Patrick Philippe richtte zo’n 10 jaar geleden Jog’in Attitude (JIA voor de vrienden) op. Iedereen die wil kan er aansluiten voor een looptraining. Meerdere keren per week zijn er in Luik trainingssessies van anderhalf uur, toegankelijk voor alle niveaus.

Als sponsor van deze club wil Mobitec zoveel mogelijk mensen in staat stellen om regelmatig te bewegen.