Oost-België - Ostbelgien

Oost-België “Ostbelgien” is de bakermat van de Europese gedachte: gevormd door zijn grensligging en de daarmee verbonden veranderlijke geschiedenis is het de regio van bruggenbouwers en netwerkers. Meertaligheid en culturele diversiteit zijn normaal voor de Oost-Belgen. Grenzen? Noch op de kaart, noch in onze gedachten! Onze grensligging maakt ons niet alleen inventief, maar ook tolerant en nieuwsgierig naar onze medemens.

 

 

Het mooie van Oost-België is de geografische ligging – we zijn ideaal gelegen voor verkoop in heel Europa. De meertaligheid die onze medewerkers van nature meebrengen is een geschenk. We leren ook al vroeg andere culturen begrijpen. Ons multiculturele, meertalige en professionele karakter maakt ons en Oost-België uniek.

Ons bedrijf, dat in Eupen is opgericht, is altijd kosmopolitisch geweest, maar blijft toch trouw aan zijn wortels. Terwijl het hoofdkantoor zich in Eupen bevindt, bevinden onze productiefaciliteiten zich in Polen – van waaruit we aan meer dan tien Europese landen leveren.

Werken bij Mobitec betekent werken voor een familiebedrijf dat al 30 jaar actief is in de sector. Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers uit alle leeftijdsgroepen en met verschillende vaardigheden/opleidingen. Wij geloven dat elk lid van ons team zich comfortabel en veilig moet voelen om effectief te kunnen werken. Daarom hechten wij veel belang aan de werkomgeving en -sfeer. Wij moedigen contacten tussen medewerkers aan om contacten te leggen en tegemoet te komen aan individuele behoeften. Wij zorgen voor het welzijn van alle schakels in de keten, of het nu gaat om klanten, werknemers, partners of leveranciers.

Bij alles wat we doen staan onze vijf kernwaarden centraal: continuïteit, respect, originaliteit, familie en vertrouwen.