Professionals

Over Mobitec

Tafels en stoelen van hoge kwaliteit

Volgens professionals dé Belgische referentie voor tafels en stoelen

Wij delen onze passie voor design met u sinds 1990!

Er waren eens… enkele gelijkgestemde designerzielen met een simpele missie: stoelen en tafels maken van een superieure kwaliteit. Dertig jaar later is Mobitec dé referentie als het gaat om de productie van stoelen en tafels voor professionals uit verschillende sectoren en retail.

Wie Mobitec zegt, zegt internationaal. Zo vindt u onze geboorteplaats/kantoren terug in Eupen, op het kruispunt van de Belgische, Duitse en Nederlandse grens. Onze productie-ateliers zijn dan weer gevestigd in Polen en onze producten worden verdeeld in meer dan 10 Europese landen.

Ons stokpaardje? Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels die we enkel produceren op uw vraag, volgens uw wensen en met de materialen en bekleding van uw keuze.

Mobitec staat ook voor
275 000 stoelen / jaar
275 000
stoelen / jaar
15 000 tafels / jaar
15 000
tafels / jaar
30 jaar tot uw dienst
30
jaar tot uw dienst
300 km verwerkte stof / jaar
300
km verwerkte stof / jaar

Professionele kwaliteit

Tafels en stoelen aangepast aan uw sector

Of u nu de leiding heeft over de inrichting van een restaurant, een hotel, een open kantoorruimte of een zorgcentrum, in onze catalogi vindt u vast wat u zoekt. Stevige, stapelbare stoelen, modulaire tafels of makkelijk afwasbare bekleding die ook nog eens voldoet aan de normen voor brandwerendheid.

Ons designerteam ontwerpt heel gevarieerde collecties met oog voor de laatste trends en geschikt voor zowel een intieme, luxueuze, verfijnde, warme… sfeer. Bovendien maken we elke tafel, elke stoel op maat zodat deze perfect aan uw wensen voldoet. U heeft alle touwtjes in handen om uw meubilair volledig af te stemmen op uw concept. U kan zelfs uw stoelen personaliseren met uw eigen bekledingsstof.

Beheers elk detail

In elke fase van het proces

In tegenstelling tot de meeste meubelfabrikanten heeft Mobitec geen groot magazijn met stoffige meubels erin. Onze tafels en stoelen worden enkel op bestelling gemaakt, zodat ze perfect voldoen aan de wensen van onze klanten.

Vanaf het ontwerp over het uitkiezen en aankopen van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: wij beheersen elke stap van het proces. Onze creaties worden bedacht in België en vervaardigd in Polen, en dat om een heel eenvoudige reden: we vonden er het niveau van knowhow dat strookt met onze verwachtingen.

Wij stellen scherp op de kwaliteit van onze grondstoffen, net als op hun impact op het milieu. Zo kopen wij alleen maar hout uit duurzaam beheerde Europese bossen en gebruiken wij enkel vernis of lijm zonder schadelijke oplosmiddelen.