Loader

Personaliseerbare tafels en stoelen, ontworpen voor uw sector

We ontwerpen tafels en stoelen van hoge kwaliteit, ook voor professioneel gebruik. Een nieuw restaurant met een innovatief concept, een designhotel, luxeappartementen, een gloednieuwe open kantoorruimte … Wat uw project ook is, wij hebben wat u zoekt. Pluspunt? Al onze meubelen kunnen worden aangepast aan uw interieurproject.

Meer weten over Mobitec

Horeca

Meubilair dat past bij uw concept

Met onze personaliseerbare tafels en stoelen heeft u alle ingrediënten in handen om de perfecte stijl voor uw etablissement te creëren.

Bekijk onze horecaprojecten

Kantoor

Een plek om te werken... en te leven!

Gedaan met koude en onpersoonlijke ruimtes, saaie vergaderzalen of koffiehoeken zonder karakter: steek uw zaak in stijlvol kleedje door meubels te kiezen die passen bij uw imago.

Bekijk onze kantoorprojecten

Healthcare

Gezond meubilair

Functioneel meubilair ontworpen om te voldoen aan de beperkingen van de gezondheidssector plus een tikkeltje persoonlijkheid.

Bekijk onze healthcare-projecten

Andere projecten

Oplossingen voor elk project

Wat uw project ook is, tussen onze collecties vindt u vast wat u zoekt – zowel praktisch niveau als op gebied van stijl.

Bekijk enkele unieke projecten

Showrooms

waar onze wereld tot leven komt

Wij hebben showrooms gewijd aan onze wereld en producten in België (Eupen), Duitsland (Rheda-Wiedenbrück) en Nederland (Nieuwegein).

Wilt u een virtuele rondleiding?

Hier moet u zijn...