Homepage

Over Mobitec

Uw Belgisch merk voor tafels en stoelen

Wij delen onze passie voor design met u sinds 1990!

We beginnen bij het begin. Bij enkele gelijkgestemde zielen met één passie, één idee: hoogkwalitatieve stoelen en tafels maken. Vandaag zijn de meubels van Mobitec terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers in alle hoeken van Europa!

Onze wortels? Die liggen in Eupen, op het kruispunt van 3 landsgrenzen. Ook al ligt de wereld binnen handbereik, we blijven fier op onze roots. Onze kantoren zijn gevestigd in Eupen, onze productiefaciliteit in Polen en onze producten worden verdeeld in meer dan 10 Europese landen.

Onze specialiteit? Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels die u helemaal kan afstemmen op uw interieur, stijl en persoonlijkheid.

Algemene digitale presentatie

Mobitec staat ook voor
275 000 stoelen / jaar
275 000
stoelen / jaar
15 000 tafels / jaar
15 000
tafels / jaar
300 km verwerkte stof / jaar
300
km verwerkte stof / jaar
600 medewerkers
600
medewerkers

Uw verbeelding, onze knowhow

Geen groot magazijn met stoffige meubels erin. Bij Mobitec produceren we enkel op bestelling.

 

Elk jaar bedenken onze designers nieuwe collecties. Voor elk model bieden we een waaier aan personalisatiemogelijkheden: type poten, met of zonder armleuningen voor de stoelen of verlengstukken voor de tafels, bekleding in stof of (kunst)leder, type hout en de manier waarop het behandeld werd, kleur van de metalen elementen, …

Zodra uw keuze is gemaakt en u uw bestelling aan één van onze verdelers hebt doorgegeven, brengen we in onze ateliers leven in uw creatie. Deze zijn gevestigd in Polen om een heel eenvoudige reden: we vonden er een niveau van knowhow dat voldeed aan onze verwachtingen.

Tafels en stoelen van hoge kwaliteit

Vanaf het ontwerp over de selectie en aanschaf van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: wij staan zelf in voor elke stap van het proces. Op deze manier kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Let’s build the future together!

De uitstekende kwaliteit van onze meubelstukken maakt ze tot duurzame metgezellen. Maar we zijn ons ervan bewust dat we veel meer kunnen doen om klimaatverandering tegen te gaan.
In ons MVO-strategiedelen wij onze langetermijndoelen en toezeggingen om onze CO2-voetafdruk te verminderen, te strijden tegen ontbossing, circulaire producten en oplossingen te ontwerpen, te investeren in continuïteit en welzijn en onze partners bij het proces te betrekken.

Ontdek ons volledige rapport