Homepage

Lotus

De blauwe Bloem

Delicaat, romantisch, gevoelig, sentimenteel... Met de Lotus stoelencollectie verwelkom je zachtheid in je huis.

Treed binnen in een wereld van zachtheid en romantiek. De Lotus stoel ontvangt je met open armen met zijn brede, diepe en genereuze schuimzitting. Een mooie verhouding die perfect aansluit bij de omhullende rugleuning. Een subtiele opening verbindt deze twee panelen en creëert een delicate, natuurlijke continuïteit.

Lotus onthult een retro-futuristisch ontwerp, volledig in elegantie, dat doet denken aan een bloem die op het punt staat te bloeien. Het is beschikbaar in dubbele materialen en met of zonder armleuningen naar behoefte. Het is volledig aanpasbaar, van de rugleuning (stoffen en kunstleren bekledingen) tot de poten.

De designer

Jana Sarlette

We hebben de Lotus-collectie bedacht als een ode aan de natuur en elegantie. We wilden een evocatief ontwerp creëren, dat doet denken aan het sierlijke bloeien van een bloem. Dit is hoe onze omhullende schelpen zijn ontstaan, die zachtheid en sereniteit belichamen. Voor een harmonieuze en verfijnde afwerking, balanceren delicate metalen of houten poten deze royale zitplaats.