Onze zitmeubels

Poefs

Praktisch en modulair

Extra zitplaats of voetensteun?

Licht in gewicht en ruimtebesparend zorgen onze poefs voor een bijzonder handige extra zitplaats als u gasten ontvangt. Bovendien passen ze perfect bij onze collecties.

Naast de klassieke vierkante modellen hebben we ook poefs met een verfijnder design, voorzien van een houten of metalen onderstel.

Of u gaat voor een poef die perfect past bij uw Mobitec-zetel. Of u gaat voor meer contrast en dus voor een andersgekleurde bekleding. Wat u ook kiest, een poef is ideaal om wat meer kleur en dynamiek aan uw interieur toe te voegen.

Kwaliteit

Meer dan een belofte

Zakendoen gaat voor ons hand in hand met kwaliteit. Zo kiezen we met zorg onze materialen uit waarna ze verwerkt worden door onze vertrouwde zakenpartners die onze waarden delen.

Belgisch design

Op aanvraag

Al onze producten zijn ontworpen door ons designteam met vaste stek in Eupen, België. Uw meubels worden enkel op bestelling en volgens uw wensen geproduceerd. In tegenstelling tot grote meubelketens hebben wij geen stock. Alles draait om een persoonlijke benadering.

Vaste waarde

Duurzame aankoop

Mobitec is een internationaal merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze meubels zijn dan ook terug te vinden in tal van Europese boetiekhotels en trendy restaurants.