Onze zitmeubels

Stoelen

Naar uw smaak

Op en top Scandinavische soberheid en verfijning of liever vol kleur en leven?

Wat de stijl van uw interieur ook is, wij hebben de stoel die perfect past bij uw smaak en uw gebruiksnoden.

Geef een natuurlijke en warme toets aan uw interieur met houten poten in een door u gekozen houtsoort en afwerking of ga voor een gekleurd metalen onderstel.

Wat de bekleding betreft zijn de mogelijkheden eindeloos: stof, leder of kunstleder. Maak uw keuze uit onze catalogus of stel uw eigen bekleding voor.

Personalisatie

Naar uw smaak

Geen productielijn bij Mobitec. Elke stoel is op maat gemaakt, afhankelijk van uw voorkeuren. Kies de bekleding, het stiksel, de poten of het type glijders en bekijk het resultaat onmiddellijk dankzij onze configurator.

Erkend merk

Meer dan 30 jaar ervaring

De stoelen van Mobitec zijn terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers, net als in boetiekhotels en trendy restaurants in alle hoeken van Europa. Elk model is ontworpen met oog voor stijl, duurzaamheid en stevigheid.

Kwaliteit

Tot in de kleinste details

Al onze materialen zijn met zorg geselecteerd. Ons hout komt uit duurzaam beheerde Europese bossen, onze lijmen en vernissen bevatten geen oplosmiddelen, wij kijken toe op de kwaliteit van het schuim voor de zittingen en armleuningen.

Designed in Belgium

Geproduceerd in Europa

Vanuit Eupen (België) bedenken onze designers elk jaar nieuwe collecties. De productie zelf vindt plaats in een atelier in Polen dat bekend staat om zijn knowhow op het gebied van textiel en meubels.