Onze zitmeubels

Hoge stoelen

Poolshoogte nemen!

Snelle hap en gezellige momenten

De modulaire keuken wint steeds meer terrein en daar hoort vaak een verhoogd werkblad of bar bij. Mobitec ontwierp daarom een volledig gamma aan hoge stoelen van verschillende hoogtes om deze nieuwe ruimte stijlvol in te richten.

Kleurrijk of sober, met metalen of houten poten, met of zonder rugleuning: onze hoge stoelen zijn geschikt voor alle interieurs.

Ideaal om af en toe eens op de pauzeknop te duwen. Voor een snel ontbijtje, een koffiebreak, een snack of een aperitief met vrienden zonder daarbij de kookpotten onbemand te laten.

Personalisatie

Voor alle interieurs

Personaliseer uw hoge stoel zodat deze perfect past bij de uitstraling van uw keuken. Lederen of stoffen bekleding, effen of tweekleurig, metalen of houten voet: aan u de keuze!

Belgisch concept

Europese productie

Onze hoge stoelen zijn ontworpen door onze designers met vaste stek in Eupen, België. Bestelling geplaatst? Dan gaan onze ateliers in Polen aan de slag. Echte vakmensen produceren er uw hoge stoel volgens uw wensen.

Kwaliteit

Onze prioriteit

Zakendoen gaat voor ons hand in hand met kwaliteit. Zo kiezen we met zorg onze materialen uit waarna ze verwerkt worden door onze vertrouwde zakenpartners die onze waarden delen.

Bekend merk

100% betrouwbaar

In de loop der jaren heeft Mobitec een stevige reputatie opgebouwd. We maakten van betrouwbaarheid en kwaliteit ons handelsmerk. Onze hoge stoelen zijn dan ook terug te vinden in boetiekhotels en trendy restaurants in heel Europa.