Onze zitmeubels

Zetels

Heerlijk cocoonen

Wanneer stijl en comfort samensmelten…

In tegenstelling tot de vele zware en gevoelloze fauteuils, nodigen onze zetels uit om heerlijk te cocoonen en ondertussen uw interieur van dat tikkeltje design te voorzien.

Ze vinden hun plekje in uw woonkamer net als in een klein loungehoekje, naast uw bibliotheek of – waarom niet – in uw slaapkamer.

Kies voor een zetel met een ronde, weelderige zitting voorzien van Nosag-vering voor puur comfort of voor een ultrafijne zitting met een vederlicht resultaat.

Personalisatie

Tot in de kleinste details

Mobitec biedt u de mogelijkheid een zetel zodanig te personaliseren opdat deze 100% in uw interieur past. We hebben niets in stock: onze ateliers maken uw zetel volgens uw specifieke wensen.

Kwaliteit

Op alle niveaus

We kiezen onze materialen met de grootste zorg uit. Zo bevatten onze lijmen en vernissen geen schadelijke oplosmiddelen, is ons hout afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen en kijken we nauw toe op de kwaliteit van het schuim dat gebruikt wordt voor de stoffering van de zetels.

Belgisch design

Vervaardigd in Europa

Vanuit Eupen, in België, bedenken onze designers nieuwe collecties. Ons atelier in Polen, in een regio die bekend staat om haar knowhow op vlak van textiel- en meubelverwerking, zorgt voor de productie op maat.

Duurzaamheid

Een stevige zetel

Wist u dat boetiekhotels en trendy restaurants uit heel Europa kiezen voor zetels van Mobitec? Niet alleen omdat ze mooi ogen, ook omwille van hun duurzaamheid en stevigheid.