Onze tafels

Keramische tafels

Natuurlijk en verfijnd

Kies voor een uitzonderlijk stijlvolle look!

Een tafel op maat gemaakt door ambachtelijke keramisten in een 100% natuurlijk product met een uitzonderlijke look. Bovendien hebben keramische tafels ongeëvenaarde technische troeven.

Zo zijn keramische tafels bestand tegen krassen, chemicaliën, alkalische producten, hitte, vorst en uv-straling. Ook zijn ze heel eenvoudig in onderhoud. Anderzijds zijn de tafelranden eerder kwetsbaar. Pas op met stoten, vooral als u jonge kinderen heeft. 

Voor keramische tafels zijn verschillende kleuren beschikbaar. Wat dacht u van imitatiemarmer? Deze tint is de afgelopen jaren erg trendy geworden in de designerwereld.

Uw tafel

Uw keuze

De afmetingen van uw keramische tafel? Die bepaalt u zelf. Net als de vele personalisatie-opties. Het tafelblad is beschikbaar in tal van verschillende kleuren. Afhankelijk van het model kunt u uw tafel ook voorzien van een houten verlengstuk.

Duurzaamheid

Een natuurlijke coating

Een keramische tafel bestaat uit 100% natuurlijk en ecologisch materiaal zoals klei, veldspaat (een mineraal) en minerale pigmenten.

Betrouwbaarheid

Bewezen ervaring

Een handvol gelijkgestemde designerzielen richtten in 1990 samen Mobitec op. Vandaag is ons bedrijf vooral bekend omwille van zijn knowhow en ervaring. Onze keramische tafels zijn dan ook terug te vinden in tal van luxerestaurants, hotels en bedrijven, en dat in alle hoeken van Europa.

Belgisch product

Van Europese makelij

Het ontwerp van uw keramische tafel schrijven we op het conto van ons designerteam in Eupen (België). Het blad werd daarna vormgegeven volgens uw specifieke wensen door onze ervaren ambachtelijke keramisten met vaste stek in onze ateliers in Polen.