News

Presentatie van de nieuwe Mobitec-collecties aan professionals

We nemen binnenkort onze beursstand weer in gebruik! We richten de schijnwerpers op de beurzen waar we in de komende weken professionele inrichters zullen ontvangen.

Met de komst van het nieuwe beursseizoen zet Mobitec zijn beste beentje voor! Deze evenementen zijn gesloten voor het grote publiek. Ze stellen ons in de gelegenheid om onze nieuwe collecties te presenteren aan professionele inrichters. Een essentiële eerste stap voordat onze nieuwe producten in de winkels van onze dealers arriveren.

Onze deelname aan deze grote evenementen biedt ons bovendien een mooie kans om nieuwe trends op het gebied van design en innovatie te ontdekken en volop inspiratie op te doen.

Hieronder volgt een overzicht van de evenementen die ons in de komende weken te wachten staan.

Van 5 tot 8 november 2017: Meubelbeurs Brussel

De Meubelbeurs Brussel die – al vanaf 1937 – ieder jaar op de Brussels Expo wordt gehouden, is een van de belangrijkste professionele beurzen voor de Europese meubelbranche.

De beurs heeft als doel om meubelfabrikanten en -handelaars met elkaar in contact te brengen. In 2016 kwamen er op een beursoppervlak van 66.000 m² maar liefst 268 exposanten uit geheel Europa bijeen om hun collecties te presenteren.

Ook dit jaar is Mobitec weer van de partij op dit internationale evenement. We zullen er een sneakpreview geven van onze allernieuwste collecties: Margaux, Pure en London.

De locatie van Mobitec: hal 4, stand 309 Meer informatie vindt u op de officiële website van de Meubelbeurs Brussel: www.meubelbeurs.be.

Van 15 tot zondag 21 januari 2018: IMM in Keulen

Weerzien met de IMM in Keulen, de internationale vakbeurs waar ieder jaar de nieuwste trends op het gebied van designmeubilair en interieurinrichting worden gepresenteerd.

Daar zullen we onze nieuwe stoelmodellen en tafelmodellen voor de iconische collectie Moods presenteren.

De locatie van Mobitec: hal 10.1, stand C028 Meer informatie vindt u op de officiële website van IMM Cologne: www.imm-cologne.com.