Homepage

Pure

De minimalist

Breng frisheid en elegantie in uw interieur.

Lichtvoetig als hij is, maakt de Pure-stoel deel uit van de minimalistische draadstaaltrend, getint met Scandinavische invloeden. Erg kenmerkend voor de hedendaagse designwereld. Hij is verkrijgbaar in 3 varianten: Classic, Déco en Comfort.

De eenvoudigste variant van de collectie, Pure Classic, is te verkrijgen in een stapelbare versie. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Pure Déco, herkenbaar aan de decoratieve stiksels op zijn rug, is dan weer bedacht voor hedendaagse interieurs. Ten slotte heeft Pure Comfort een licht buigzame rugleuning voor uitzonderlijk zitcomfort, zonder daarbij in te boeten aan finesse.

De designer

Pierre Wegnez

Pure was voor ons het oprecht verlangen om terug te keren naar de essentie, naar een heel eenvoudige stoel: zonder tierlantijntjes en zonder specifieke technische hoogstandjes qua ontwerp.

We wilden koste wat het kost het karakter en de typische look van Mobitec behouden. Waarom Pure anders is dan andere collecties? De dikte van het zitvlak. We wilden het heel fijn, zoals bijvoorbeeld bij de Moods-collectie, maar dan wel met verrassend veel zitcomfort.