News

Mobitec maakt comeback op beurzen en salons

De talrijke annuleringen door de gezondheidscrisis zijn verteerd en dus kunnen we elkaar weer ontmoeten op beurzen en salons! Neem uw agenda alvast bij de hand want hier volgen de evenementen waar Mobitec de komende maanden zijn opwachting maakt.

De Meubelbeurs van Milaan, Maison&Objet in Parijs: deze events markeerden begin september de terugkeer van de grote bijeenkomsten in de meubel- en designsector. Hoewel Mobitec niet deelnam als exposant, tekenden enkele van onze collega’s present, op zoek naar inspiratie en nieuwe trends…

Over enkele weken stellen ook wij onze nieuwe producten voor en ontvangen we onze klanten op beurzen en salons in België, Nederland en Duitsland. Zin om ons daar te ontmoeten? Dat kan! Hieronder een overzicht van de evenementen die met stip in uw agenda kunnen…

 

Please have a seat

Wanneer? Van 15 oktober tot 14 november 2021

Waar? Kortrijk (België)

Website: https://interieur.be/please-have-a-seat/

Dit gloednieuwe evenement is de opvolger van Interieur Kortrijk, de internationale biënnale voor interieurdesign. Bijzonderheden? U ontdekt er meer dan 200 stoelen en zetels van hedendaagse merken.

In plaats van de gebruikelijke standen besloten de organisatoren om de producten in één ruimte te presenteren, net zoals in een galerij. Via QR-codes krijgen bezoekers meer informatie over de getoonde producten.

Wij stellen er drie Moods-modellen, twee Toro-stoelen en een Rob-stoel tentoon.

 

Design District

Wanneer? Van 3 november tot 5 november 2021

Waar? Rotterdam (Nederland)

Website: https://designdistrict.nl/

Mobitec neemt al voor de derde keer deel aan deze beurs. De oude Van Nelle-fabriek, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst prijkt, doet dienst als decor.

De Mobitec-producten lenen zich perfect voor dit evenement, dat focust op hedendaagse meubels. Gezien de beperkte ruimte presenteren we slechts een kleine selectie van onze producten.

 

Meubelbeurs Brussel

Wanneer? Van 7 november tot 10 november 2021

Waar? Brussel (België)

Website: https://www.meubelbeurs.be/

Op de Meubelbeurs van Brussel keert de Mobitec-stand pas echt terug. Hét moment om onze nieuwe 2022-producten voor de eerste keer te presenteren!

Dit jaar vroegen we de Brusselse kunstenares [Jehanne Hupin] (https://jehannehupin.com/) om samen te werken aan een nagelnieuw standconcept. Ze deed een fotoshoot, maakte mobielen, bas-reliëfs… Dit alles gebaseerd op het lijnconcept, een terugkerend thema in al haar werken.

Wat de nieuwe artikelen betreft ontdekt u er een gloednieuwe stoelencollectie met een zeer origineel en hedendaags silhouet, nieuwe artikelen in de Bolero-familie en een al even nieuwe atypische tafel… Meer kunnen we op dit moment nog niet prijsgeven!

 

IMM 2022

Wanneer? Van 17 januari tot 23 januari 2022

Waar? Keulen (Duitsland)

Website: https://www.imm-cologne.com/

We tekenen er present met onze stand en nieuwe collecties, in een nog grotere ruimte!

Om de bezoekers ten volle te laten genieten van onze voorzieningen, is er naast de stand ook een kantoorruimte ingericht voor overleg met ons salesteam.

 

Orgatec 2022

Wanneer? Van 25 oktober tot 29 oktober 2022

Waar? Keulen (Duitsland)

Website: https://www.orgatec.com/

Toegegeven, het is nog verre toekomstmuziek. Maar als u in de publieke sector werkt, moet u dit evenement zeker in uw agenda aankruisen! Mobitec presenteert er de Tribu-tafel en al zijn varianten voor de inrichting van kantoren en vergaderzalen.