News

Mobitec nestelt zich in de kleedkamer van KAA Gent

Wist u dat er in de kleedkamer van KAA Gent gepersonaliseerde Moods-kuipjes staan?

Daar kunnen de Buffalo’s tussen twee speelhelften door stoom afblazen en zich helemaal opnieuw opladen. Dit project illustreert perfect het Mobitec-motto voor projecten op maat:
” (Nearly) Everything is possible! ”

Een wel heel bijzondere vraag

Het begon allemaal met een speciaal verzoek van onze partner De Compagnie. Ze wilden graag 30 kuipjes Mood#91, gehuld in het kunstleder Gingko met daarop het logo van KAA Gent, de beroemde Buffalo Ben, geborduurd.

Michael Herné, die verantwoordelijk is voor de ietwat specialere wensen van onze klanten, herinnert zich deze aanvraag dan ook nog heel goed: “We dachten eerst dat deze kuipstoelen in een VIP-zone zouden terechtkomen.”

In se een eenvoudig verzoek, al stak er snel een technisch euvel de kop op: “Er is bij de Mood#91 een soort van kleine uitsparing aan de binnenkant van de rug. En net daar moest het logo worden geborduurd.”

Throwback naar de ontwerpfase…

Om dit gevraagde borduurwerk tot een goed einde te brengen, maakte Pierre Wegnez, één van onze ontwerpers, een plan en schets op maat. Het logo moest heel precies gepositioneerd worden om lelijke bulten in het borduursel te vermijden.

Het gekozen kunstleder, in verschillende stukken versneden, werd naar het borduuratelier gestuurd en na afloop in onze fabriek in Polen opnieuw in elkaar gepuzzeld op de kuipen.

…met als eindbestemming de kleedkamer

Pas enkele weken na het versturen van deze toch wel uitzonderlijke bestelling merkte Michael op het Instagram-account van KAA Gent dat de Moods-schalen niet in een VIP-ruimte stonden, maar in de kleedkamer van de spelers!

Enige tijd later, op de KAA Gent Fandag, kon Michael het resultaat met eigen ogen bewonderen. Joana Sarlette, van het marketingteam, was ook aanwezig: “Ook al ben ik niet echt een voetbalfanaat, het was een geweldige ervaring! Door de paarse en blauwachtige tinten stralen de kleedkamers een unieke rust uit. Alles wordt in het werk gesteld zodat de spelers zich 100% kunnen focussen.”

Tijdens een bezoek aan de VIP-ruimte zagen onze collega’s tot hun grote verbazing ook een ander Mobitec-stoelmodel: de Bastia op wielen. Zo kunnen supporters hier genieten van een adembenemend uitzicht op het veld, terwijl ze comfortabel gezeten zijn!

Op project op maat?

Dit project is slechts één voorbeeld van de vele opdrachten voor professionals die we bij Mobitec de afgelopen jaren voor onze rekening namen.

Meer zien? Ontdek hier de andere Mobitec-projecten.

Een project of een bijzonder verzoek voor ons? Aarzel niet ons te contacteren.