News

5 x waarom u onze nieuwe website wilt ontdekken

De Mobitec-website steekt in het nieuw!

Nieuw ontwerp, nieuwe structuur, nieuwe pagina’s: een kort overzicht van de functionaliteiten die u onze oude website snel doen vergeten…

1. Elk zijn wereld

De ene wil zijn keuken opfrissen, de andere een restaurant openen. Omdat iedereen andere behoeftes heeft, hebben we de website van Mobitec opgesplitst in twee werelden:

Particulier: laat u inspireren, blader door onze catalogi per producttype of collectie en ontdek wie we zijn. Deze ruimte is voor particulieren, maar ook voor onze retail klanten.

Professional: ontdek projecten van onze contractklanten, blader door onze catalogus per sector (horeca, kantoren, gezondheidszorg, …) en ontdek hoe Mobitec u kan helpen bij de inrichting van een professionele of openbare ruimte.

2. Maximum aan inspiratie

Of u nu meubels zoekt voor uw nieuwe eetkamer of een nieuw hotel wilt bouwen, de nieuwe Mobitec-website is een bron van inspiratie.

Onze producten per collectie overlopen en ontdekken welke het beste bij uw leefwereld en persoonlijkheid passen? Dat doet u in het particuliergedeelte. Een maximum aan foto’s en kanttekeningen van onze ontwerpers helpen u bij uw keuze.

Het gedeelte voor de professional zorgt voor meer inzicht in de mogelijkheden met de verschillende Mobitec-collecties. U vindt er voorbeelden van realisaties in verschillende sectoren (horeca, kantoren, gezondheidszorg, …).

3. Tools om te personaliseren

Hét stokpaardje van Mobitec is ongetwijfeld hyperpersonalisatie. Al onze producten worden op aanvraag gemaakt en dus op basis van uw wensen.

Misschien heeft u onze 3D-configurator al eerder gebruikt om een stoel te personaliseren? Deze tool is nu ook beschikbaar voor tafels en genereert voortaan een preview in 360°. Zo kunt u alle mogelijkheden aftoetsen voordat u uw keuze maakt!

Bovendien krijgt u aan de hand van videomateriaal uitleg over de beschikbare personalisatie-opties.

4. Meer mogelijkheden om te verkennen

Door de jaren heen werd het assortiment tafels en stoelen van Mobitec alsmaar groter.

Via de startpagina van zowel het gedeelte voor de professional als de particulier kunt al onze producten ontdekken:
op vlak van zitmeubels: (hoge) stoelen, zetels, poefs en hoezen;
op vlak van tafels: tafels met houten blad, keramiek, Fenix NTM of HPL.

5. Meer transparantie

Van ons productieproces tot de samenstelling van uw stoel: onze nieuwe website is bedoeld om u een zo compleet en duidelijk mogelijk beeld te geven. Zo komt u meer te weten over ons bedrijf aan de hand van beeldmateriaal.