Onze tafels

Houten tafels

Warm en cosy

Voor liefhebbers van natuurlijke elegantie

Houdt u van de ruwe en naturelle look van hout? Dan heeft Mobitec een gamma aan eettafels voor u in petto met tafelbladen in verschillende houtsoorten. Sommige modellen kunt u moeiteloos combineren met een gepersonaliseerd metalen onderstel voor dat extra beetje originaliteit en design.

Onze tafels hebben een massief houten of multiplex blad, elk met hun specifieke kenmerken: massief hout is een levend materiaal met een unieke look, die na verloop van tijd kan veranderen.

Multiplex heeft dan weer het voordeel dat het er steeds hetzelfde blijft uitzien omdat het materiaal niet blijft werken zoals massief hout. Het uiterlijk is wel meer gestandaardiseerd.

Personalisatie

Tal van opties

Personaliseer uw houten tafel en maak uw keuze uit tal van opties: houtsoort en afwerking van het blad, soort onderstel, afmetingen, een verlengstuk… Wat de samenstelling van uw eetkamer ook is, u vindt vast de tafel die u nodig heeft.

Duurzaamheid

Kwaliteitshout

Onze houten tafels zijn vervaardigd met hout afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen (PEFC-label). Bovendien gebruiken we verf op waterbasis om onze ecologische voetafdruk te beperken. 

Ervaring

Het levende bewijs

Ons bedrijf ontstond in 1990 uit het brein van enkele gelijkstemde designerzielen. Vandaag staat Mobitec in heel Europa bekend om zijn knowhow en ervaring. Onze houten tafels zijn dan ook terug te vinden in tal van Europese luxerestaurants, hotels en bedrijven.

Belgisch design

Van Europese makelij

Ons designerteam met vaste stek in Eupen (België) ontwerpt onze tafels. Ons atelier in Polen staat vervolgens in voor de productie (op bestelling) ervan. Dit doen ze met de nodige expertise en ultramoderne apparatuur.