Onze tafels

Fenix NTM tafels

Innoverend en stijlvol

Wanneer zowel nanotechnologie als design hun kaarten op tafel leggen…

De Fenix NTM-coating, ontwikkeld door het Italiaanse Arpa Industriale, is een ware revolutie in de wereld van het design. Met onze Fenix-tafels geniet u van de unieke eigenschappen en dito look van deze innovatieve coating.

Praktisch gezien hebben de Fenix-tafels niets dan voordelen: het blad is hygiënisch, antibacterieel, toont geen vingerafdrukken en voelt zijdezacht aan. Bovendien verwijdert u kleine krasjes met een simpel strijkijzer.

Een bepaalde look of stijl voor ogen? Er is een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar. Aan u de keuze.

Uniek

Gepersonaliseerde tafel

U kiest de grootte en de kleur van uw Fenix-tafel. Afhankelijk van het model kunt u ook het type onderstel kiezen, net als een houten verlengstuk of een decoratieve afwerking toevoegen.

Duurzaam

Ontworpen om lang mee te gaan

De coating van de Fenix-tafels is een succescombo van nanotechnologie en de nieuwste generatie acrylharsen. Het is een duurzaam materiaal, gebouwd om lang mee te gaan. Er zijn bovendien geen gevaarlijke producten gebruikt. Aan het einde van zijn levenscyclus kan het blad als brandstof worden gerecycleerd.

Praktisch

Unieke eigenschappen

De Fenix-tafels zijn bestand tegen intensief gebruik: ze tonen geen vingerafdrukken, ze zijn slijtvast en krasbestendig, het blad is antibacterieel en gemakkelijk in onderhoud.

Betrouwbaarheid

Gevestigde waarde

Een handvol gelijkgestemde designerzielen richtten Mobitec op in 1990. Vandaag staat ons bedrijf bekend omwille van zijn knowhow en ervaring. Onze Fenix-tafels zijn dan ook terug te vinden in tal van luxerestaurants, hotels en bedrijven en dat in alle hoeken van Europa.