News

Keukeninspiratie: Mobitec houdt u op de hoogte

In onze keukens zijn keukeneilanden en hoge tafels erg populair! Hier zijn enkele ideeën om barkrukken en hoge stoelen te kiezen voor een stijlvolle inrichting.

Het karakter van onze interieurs wordt steeds opener en de keuken is niet meer alleen bedoeld om te koken. Het is een plek om even te gaan zitten voor een snel ontbijt, een kopje koffie, een hapje tussendoor of een drankje vóór het eten.

Om ruimte te besparen, is het slim als u kiest voor een multifunctioneel keukeneiland of voor een bar. Dit element dient dan tegelijk als werkblad en als hoge tafel. Je schuift aan op een hoge stoel of een barkruk.

Op het gebied van oplossingen met een hoge zitting heeft Mobitec een heleboel geweldige ideeën in zijn catalogus.

Halfhoog of hoog?

We bieden in onze collecties stoelen in twee zittinghoogtes:

  • 62 cm voor tafels van 90 cm hoog,
  • 82 cm voor een bar van 110 cm hoog.

Uitzondering: in de Lindsay-collectie hebben we een stoel van 65 cm hoog. Daarmee spelen we in op de nieuwe trend van tafels van 95 cm hoog.

Geheugensteuntje: in onze onlinecatalogus wordt de hoogte in de naam van het model achter de letter H aangeduid. Bijvoorbeeld: MOOD#31 H82 PB UNI, komt overeen met een model van 82 cm hoog.

Lindsay: comfort en kleur

De hoge stoelen uit de Lindsay-collectie zijn beschikbaar in unicolor en bicolor en onderscheiden zich door een van de zitting gescheiden rugleuning. Dientengevolge kunt u voor de versie in twee kleuren verschillende kleuren en bekledingsstoffen combineren voor ieder element.

De metalen voetsteun kan ook worden gepersonaliseerd (11 kleuren mogelijk).

Het is een perfect model als u zelfs op een hoge stoel steun in de rug wilt hebben.

De collectie Lindsay bekijken.

Pamp: moderniteit en lichtheid

In tegenstelling tot die van de Lindsay-modellen, vormt de zitting van de hoge Pamp-stoelen één geheel met de rugleuning, die is voorzien van een gleuf die de hele collectie kenmerkt.

De versie van 62 cm hoog heeft een klassieke rugleuning. De versie van 82 cm hoog beschikt over een verlaagde rugleuning en heeft een hybride look: een kruising tussen een stoel en een barkruk.

De bicolorvariant heeft een voorzijde met een anders gekleurde achterzijde. Het volledig metalen onderstel is ook beschikbaar in 11 kleuren. Het design is uitermate geschikt voor eigentijdse interieurs.

De hele Pamp-collectie.

Soft & Soda: een vrolijke toets in de keuken

De collectie Soft & Soda bevat geen hoge stoelen maar wel krukken met een houten onderstel en een metalen voetsteun in een personaliseerbare kleur. Het kussen is beschikbaar in unicolor en in bicolor.

Kies bij dit model gerust voor felle kleuren die dynamiek en vrolijkheid aan uw keuken verlenen.

Ontdek alle Soft & Soda-producten.

Moods: de originaliteit ligt in de vormen

Wilt u nog meer keuze? Moods is de veelzijdigste collectie van Mobitec en biedt alles wat u maar wilt! Van de eenvoud van de MOOD#11 tot en met de extravagantie van de MOOD#41 en de bijzondere MOOD#31 met de ingesneden rugleuning, er is voor elk wat wils.

Eén constante: lichtheid, een dynamische zit en eindeloos veel personalisatiemogelijkheden.

Ontdek de collectie Moods.