News

Fenix NTM: nanotechnologie te gast aan tafel

Elegant, zacht aanvoelend, supermat, hygiënisch, waterbestendig, bestand tegen krassen etc. In Fenix NTM komen veel goede eigenschappen samen!

We richten de schijnwerpers op dit uiterst innovatieve materiaal, dat alles in zich heeft om zowel professionals als particulieren voor zich te winnen.

Zei u Fenix?

Fenix NTM is een uiterst innovatieve coating die is ontwikkeld door Arpa Industriale, een Italiaans bedrijf dat hoogwaardige laminaatplaten voor interieurgebruik produceert.

Het oppervlak wordt verkregen door een combinatie van nanotechnologie en een nieuwe generatie acrylharsen. Het oppervlak krijgt door dit nieuwe procedé unieke eigenschappen en een prachtig uiterlijk.

Een werkelijk uniek materiaal

Fenix NTM ziet er fantastisch uit en voelt zijdezacht aan, maar nog belangrijker zijn de unieke eigenschappen van het materiaal:

• Het toont geen vingerafdrukken, waardoor u probleemloos voor een diepzwarte kleur kunt kiezen.

• Het is slijtvast en krasbestendig. Als er eventueel toch krasjes op komen, volstaat het om het oppervlak met een vochtige doek te bedekken en met een strijkbout te verwarmen tot de krasjes verdwijnen.

• De antibacteriële eigenschappen maken de coating bij uitstek geschikt voor restaurants en de inrichting van keukens en eetkamers.

• Het is gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen oplosmiddelen en huishoudelijke reinigingsmiddelen.

• Het is een duurzaam materiaal, ontwikkeld om lang mee te gaan. Er zijn bovendien geen gevaarlijke producten voor gebruikt. Aan het einde van de levenscyclus kan het als brandstof worden hergebruikt.

Fenix NTM als bekleding bij Mobitec

De Fenix NTM-coating is als optie beschikbaar voor onze Oxford, London en Moods tafels. Het kleurenspectrum loopt van diepzwart tot maagdelijk wit. Laat u inspireren!