Onze zitmeubels

Onze hoezen

Leg de laatste hand aan uw stoel

Zowel onze vaste als losse hoezen bieden u een buitengewone waaier aan kleuren en texturen.

Afhankelijk van het gekozen model is uw Mobitec-stoel voorzien van een vaste of losse hoes. In beide gevallen bieden wij u de meest uiteenlopende opties, zowel qua materiaal als kleur, en dat in verschillende prijsklassen. Uw hoes is op maat gemaakt in onze ateliers en zit bijgevolg als gegoten op de vorm van de stoel.

Zijn uw stoelen uitgerust met losse hoezen? Dan kunt u misschien een extra set hoezen bestellen om naar hartenlust te variëren met kleur.

Losse hoezen

Veranderen naar hartenlust

Onze losse hoezen kunnen in een mum van tijd worden verwijderd. Dit is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar u kunt ook, indien nodig, uw stoel in een nieuw kleurtje steken om beter te matchen met uw interieur.

De los gefixeerde hoes is met een klittenband aan de stoel bevestigd, waardoor ze alsnog ‘strak’ oogt. De klassiekere afneembare hoes zit iets losser, waardoor uw stoel er iets nonchalanter uitziet.

Bestel een nieuwe hoes

Vaste hoezen

Kiezen wordt moeilijk!

Stof, (kunst)leder, effen of bedrukt: we bieden u een maximum aan personalisatiemogelijkheden. Onze catalogus is gevuld met een waaier aan stoffen en soorten leder, zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, duurzaamheid en looks – en dat vanaf het moment dat uw hoes in onze ateliers wordt vervaardigd totdat hij aan uw stoel vastzit.

De keuze is moeilijk? Met onze configurator krijgt u op basis van de gekozen hoes een preview van het eindresultaat in 3D.