News

TRIBU-tafels: eat, work, meet

Met Tribu serveert Mobitec u een nieuwe familie tafels met één sleutelwoord: veelzijdigheid!

Eetkamertafel? Restauranttafel? Bureau? Vergadertafel? Allemaal tegelijk! Tribu laat zich niet in een hokje stoppen. Onze nieuwe tafelfamilie maakt het verschil met een bijzonder talent: ze past zich aan bijna elke ruimte aan.

De basis

Een Tribu-tafel heeft…

  • een ronde, vierkante of rechthoekige vorm
  • een massief eiken of MDF-blad met FENIX NTM©-fineer
  • een structuur van staaldraad rond een elegante houten voet

Dit alles is verkrijgbaar in compact formaat of in grote, zelfs zeer grote, afmetingen voor vergadertafels.

 

 

Tribu aan het werk

Niets werd over het hoofd gezien om van de Tribu-tafel een comfortabel, praktisch en elegant bureau te maken.

“Met een kabelgoot kunt u uw computer, telefoon… op een nette en discrete manier aansluiten”, legt Dominique Amodei, hoofd van het Design-team, uit.

Wat comfort betreft, komt de rand van het massief houten blad met een afgeronde ‘soft touch’-afwerking. Dit ondersteunt de onderarmen zonder het ongemak van een te scherpe hoek.

Last but not least is er ook de optie om individuele bureaus uit te rusten met een zogenaamd knieschot. “Dit is een eenvoudig stuk hout dat de bovenkant van de benen verbergt en ervoor zorgt dat je comfortabel kunt zitten, zelfs als je een rok draagt”, aldus Dominique Amodei.

 

 

Vergadertafels

Het aansluitsysteem voor de vergadertafels is iets anders ontworpen, aangezien er geen permanente connecties nodig zijn. “We hebben ingezet op maximale flexibiliteit: mensen moeten gemakkelijk verbinding kunnen maken met het projectiescherm, hun telefoon kunnen opladen… En dit, vanop om het even welke plaats rond de tafel”, gaat Dominique Amodei verder.

Een andere troef van Tribu? De afmetingen. “Rechthoekige vergadertafels bestaan uit samengestelde panelen. Dit betekent dat er geen grenzen zijn qua lengte!”, legt de designer uit.

 

 

Stel uw stam samen

Tribu is in de eerste plaats ontworpen voor werkruimtes, maar is ook een zeer goede optie voor een eetkamertafel of voor de inrichting van een restaurant. U kunt hem bijvoorbeeld combineren met Cosy-stoelen waarvan de stalen buizenstructuur matcht met de metalen structuur van uw tafel.

Speel met de kleur van het tafelblad en die van de metalen elementen om zo uw tafel de persoonlijkheid te geven die bij u past!