News

TAILOR - Mobitec pakt uit met motiefstoffen!

U hebt er even op moeten wachten, maar hier zijn ze dan! Mobitec stelt zijn eerste exclusieve collectie motiefstoffen voor. Aan u om te mixen en te matchen!

Al even zijn prints en motieven aan een comeback bezig in de interieurwereld: behangpapier met exotische prints, gebloemd linnengoed, tapijten en tegels met geometrische patronen… Stoelen zijn geen uitzondering op deze trend! Vandaar het verzoek van verschillende van onze klanten om jacquardstoffen aan onze catalogi toe te voegen…

Dit viel niet in dovemansoren! En omdat wij geen half werk leveren, besloten we niet één of twee ontwerpen, maar een hele collectie exclusieve stoffen op te nemen!

Van Karl tot Vera

Concreet bestaat de Tailor-collectie uit 8 motieven en een effen weefpatroon. Dit wil dus zeggen 9 variaties, steeds genoemd naar een beroemde designer: van Karl (Lagerfeld) over Vera (Wang) tot Yves (Saint-Laurent).

Elk motiefje is verkrijgbaar in verschillende kleurnuances. In totaal zijn er meer dan 60 mogelijkheden !

Mix & Match

De Vera-variant verschilt een klein beetje, omdat het een effen weefpatroon is. “Klanten kunnen zo bijvoorbeeld motiefstoffen en effen stoffen combineren in een bicolor-stoel”, aldus Jacques Münch, aankoopmanager bij Mobitec.

Maar niets houdt u tegen om twee soorten motieven met elkaar te combineren, of hetzelfde patroon in verschillende kleuren.

 

Praktisch

Technisch gezien bestaan de Tailor-stoffen uit 100% polyester, maar ze zien eruit als wol. Bovendien zijn ze zeer goed bestand tegen licht en slijtage. De afneembare hoezen kunnen in de wasmachine.

Ook zult u op de markt geen soortgelijke stoffen tegenkomen, want dit is een exclusieve Mobitec-selectie !

Goed om weten: als u uw kussens wilt matchen met uw stoelen, zijn deze stoffen ook altijd per meter verkrijgbaar. U zegt het maar…