News

Overzicht van de voordelen van keramische tafelbladen

Keramische tafelbladen worden steeds populairder. Door hun eigenschappen zijn het pronkstukken in de keuken en de eetkamer.

Hieronder vindt u enkele van de voordelen van een tafel met een blad van keramiek die u zeker van dit materiaal zullen overtuigen.

Overal tegen bestand

• Een keramisch tafelblad is bestand tegen schokken, slagen en krassen en is daardoor ideaal voor dagelijks gezinsgebruik. De tafel biedt veel comfort en de zekerheid dat u geniet van een meubel dat lang zal meegaan.

• Keramische tafelbladen zijn bestand tegen hitte en kou, waardoor onderzetters overbodig worden. U kunt uw gerechten rechtstreeks op tafel zetten, zonder u zorgen te maken over beschadigingen door de hitte.

• Keramiek is ongevoelig voor vlekken en gemakkelijk te onderhouden. Keramieken tafelbladen, gemakkelijk in het onderhoud Lastig onderhoud is bij keramieken tafelbladen overbodig. Wijn-, jam- en vetvlekken kunnen in een handomdraai worden schoongemaakt met een spons of borstel en zeepwater. Huishoudelijke zuren laten er geen sporen op achter.

• Keramiek is niet alleen gemakkelijk schoon te maken maar ook zeer hygiënisch. Omdat keramiek geur- en smaakloos is, kunt u de levensmiddelen direct op het tafelblad zetten.

Oneindig veel mogelijkheden voor personalisatie

Keramiek is in een ruime keuze aan kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Het materiaal past in alle woonstijlen, in de eetkamer en de keuken, en voldoet aan de behoeften van ieder gezin.

De tafel Oxford, bijvoorbeeld, is geschikt voor alle toepassingen en biedt plaats aan 8 personen. Ook stoelen met armleuningen passen onder deze tafel, waardoor u een ruime keuze hebt op het gebied van stoelen, of zelfs fauteuils!