News

Homeoffice’s best friend: welke stoel ziet u wel zitten?

Om thuis goed te kunnen werken, is een comfortabel zitje geen overbodige luxe.

Een detail? Misschien. Maar wedden dat velen onder jullie er de afgelopen weken weleens over nagedacht hebben?

Kantoormeubilair is niet meteen onze specialiteit. Dit belet ons echter niet om in onze catalogus een aantal stoelmodellen op te nemen die perfect scoren qua comfort en ergonomie, om zo in uitstekende omstandigheden te kunnen werken!

Een Moods-stoel aan uw bureau

Dé troef van een Mobitec-stoel, vergeleken met een klassieke bureaustoel? Hij is volledig personaliseerbaar, zodat hij optimaal matcht met uw interieur. Voor de telewerker met stijl!

Vooral de collectie Moods biedt een waaier aan bijzonder praktische mogelijkheden. Speciaal voor u: vier eigenschappen die van de Moods-stoelen uitstekende bureauzitjes maken.

1. Bureaustoel met wieltjes

Tussen de nieuwigheden voor 2020 zit een metalen draaivoet met wielen, beschikbaar voor de zitkuipen Mood#91, Mood#95, Mood#92 en Mood#96.

Dit nieuwe onderstel met wielen is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de alsmaar stijgende vraag naar een Moods-stoel als bureaustoel.

Een kleine tip: aarzel niet dezelfde Moods-kuip te gebruiken om zowel de eetkamer als de kantoorruimte in te richten. Door te kiezen voor verschillende kleuren en opties geeft u karakter aan elke kamer en kunt u perfect dezelfde lijn doortrekken doorheen uw hele huis!

Wij stellen voor…

De MOOD#91 M13, zonder armleuningen, met een zwarte A01 metalen voet en een gladde donkerblauwe stoffen bekleding Bogota Marine voor nachtelijke gezelligheid.

De MOOD#96 M13, combineert alle voordelen van deze collectie. Een geweldig combo-idee: de textuurstof Scala Orange en de zwarte A01 poten.

2. Roterende bureaustoelen

Verschillende Moods-modellen hebben een 360°-draaimechanisme dat na gebruik terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie.

U heeft keuze uit 3 modellen met roterende voet:

  • Een houten voet in de typisch Scandinavisch stijl, die doet denken aan de draaikrukken van weleer.
  • Een spinachtige metalen voet, personaliseerbaar in verschillende kleuren voor een meer eigentijds tintje.
  • Een nieuwe houten voet die als een spin haar poten spreidt vanaf het midden naar buiten toe, een zeer trendy type onderstel.

Wij stellen voor…

De MOOD#91 M03, met zijn fluwelen kuip zonder armleuningen in Genova Ecru en een eiken E25 voet. Ideaal om een zeer warme sfeer te creëren!

De MOOD#101 M10, met metalen draaivoet in antracietgrijs A12 en een kuip met armleuningen die bekleed is met het anilinelederen Togo Antraciet. Deze ton-sur-toncombinatie is zeer elegant en zorgt voor een luxe-uitstraling.

3. Zeer comfortabele zitkuipen

Wilt u een optimale ondersteuning voor de rug? Kies dan voor een model met een gebogen of voorgevormde kuip!

De kuipen Mood#95 en Mood#91 zijn gebogen op een manier die de natuurlijke curve van de rug zoveel mogelijk volgt. De hoogte van de rugleuning maakt het mogelijk om zonder moeite een rechte positie aan te nemen.

Mood#101 en Mood#100 zijn het resultaat van een schuiminjectie in een speciale mal. Deze techniek zorgt voor een heel uniek silhouet, zeer omhullend en comfortabel.

Wij stellen voor…

De MOOD#101 M03, als u de voorkeur geeft aan een eerder decoratieve kuip met bies. Hier combineren we de vrij gladde stof Orlando Silver met een bies in Orlando Taupe en een eikenhouten E11 onderstel om een vrij moderne stoel met Scandinavische looks te creëren.

De MOOD#95 M07, met zijn fluwelen kuip in Genova Rost en een zwart A01 metalen onderstel dat flirt met roestige tinten, één van de meest trendy kleuren dit jaar.

4. Moods + kussen = nog meer comfort

Houdt u van de gebogen kuipvorm van de Mood#91 en Mood#95, maar wilt u nog meer comfort? Dan vindt u de Mood#92 en Mood#96 vast geweldig!

Het zijn dezelfde kuipen met een gewatteerd kussen voor een zachte en comfortabele zitting.

Opgelet, dit is geen gewoon kussen, maar een op maat gemaakt exemplaar, specifiek voor de gekozen kuip! Het kussen is door middel van drukknopen aan de stoel bevestigd. Eenmaal op zijn plaats, blijft het daar netjes zitten. Toch is het kussen gemakkelijk te verwijderen als u het bijvoorbeeld wilt schoonmaken.

Een kleine tip: aarzel niet om meerdere kussens te kopen. Zo kan u afwisselen met de kleuren en/of materialen én de looks van uw stoel veranderen in een handomdraai!

Wij stellen voor…

De MOOD#96 M11 met de licht glanzende textuurstof Biarritz Black en zijn nieuwe houten E26 onderstel. En wat dacht u van een extra kussen in de gladde en matte stof Orlando Black? Zo kan u spelen met textuur. Heel discreet, maar origineel.

De MOOD#92 M07: een kuip zonder armleuningen in de stof Otello Green met een cirkelvormig motiefje. In combinatie met een metalen onderstel in taupe A22 bent u helemaal mee met de ‘Urban Jungle’-trend!

Maar ook…

Hoeft u niet per se een draaimechanisme of wielen aan uw bureaustoel? Dan hebben we nog veel meer mogelijkheden in onze catalogus.

Comfort is én blijft onze topprioriteit bij de ontwikkeling van onze modellen, daar mag u van op aan!

Collectie Margaux

Door het metalen sierstaafje en de mogelijkheid om twee kleuren en/of materialen te combineren, speelt Margaux mee in de premier league van de stoelen.

Collectie Soft & Soda

Tweekleurige versies. Stiksels. Knopen. De stoelen Soft & Soda zijn een kleurrijke en sprankelende blikvanger.

Volwassenen zijn niet de enige die thuis moeten ‘werken’, daarom even terzijde: deze stoelen zijn ook perfect om de slaapkamers van zelfs de meest veeleisende kinderen in te richten!

Collectie Cosy

Zo zijn, bijvoorbeeld, de stoelen Cosy buitengewoon comfortabel.

Hun karakteristieke look met gekruiste metalen draden geeft uw werkruimte een origineel en trendy tintje.

Ontdek al onze collecties!