Homepage

Japura

De Authentieke

Het resultaat van een perfecte unie tussen rustieke stijl en moderniteit, Japura, met of zonder verlengstuk, bevestigt zijn unieke persoonlijkheid in leefruimtes.

Als een terugkeer naar de basis, brengt Japura hulde aan de natuur. De collectie viert de rustieke schoonheid van hout terwijl het past binnen een hedendaagse esthetiek. De tafels, vol karakter, brengen een echt cachet naar leefruimtes of professionele omgevingen. Ze beschikken over een ruim eiken blad dat veel gasten kan accommoderen. De authentieke en natuurlijke materialen worden benadrukt met open en gesloten knopen, evenals een afwerking met natuurlijke rand of afgeschuinde rand. Het frame en de metalen poten belichamen moderniteit en elegantie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Om te genieten van een grote eetruimte, geef de voorkeur aan de versie met een 1-meter verlengstuk. De poten van dit model zijn gepositioneerd nabij het centrum voor betere stabiliteit. Het verlengstuk is ook in hoogte verstelbaar om een harmonieuze en schone aansluiting op het tafelblad mogelijk te maken.

De designer

Vincent Dejonghe

Japura haalt zijn voornaamste inspiratie uit de Amazon-collectie. We willen het een doordachte evolutie bieden door zijn functionaliteiten te heroverwegen. Japura onderscheidt zich dus met een 30mm breder blad, een in hoogte verstelbaar verlengstuk met een harmonieuze aansluiting op het blad, maar ook verbeterde stabiliteit van de poten, waarvan het ontwerp is gemoderniseerd.