Homepage

Cuori

De Onweerstaanbare

Volledig in rondheid en zachtheid is de Cuori stoel ongeëvenaard in het transformeren van onze interieurs naar een gezellige en trendy ruimte.

De Cuori stoel, met zijn afgeronde vormen en zachte lijnen, belichaamt de essentie van comfort. Moeilijk om zijn betoverende roep te weerstaan. Ontworpen als een cocon, biedt zijn ergonomisch ontwerp uitgerust met Nosag veren een uiterst aangename zitervaring. De opening tussen de rugleuning en de zitting omhult de rug en vergemakkelijkt de hantering, een opmerkelijk voordeel voor de XL versie met zijn grote proporties. Om dit gevoel van welzijn te voltooien, kan de Cuori stoel worden vergezeld van armleuningen.

Verder gaat Cuori voorbij aan comfort, door een origineel ontwerp te onthullen. Het heeft een omgekeerde rits op de rugleuning, een echt decoratief element. Beschikbaar in 38 kleuren en verschillende bekledingen, integreert het gemakkelijk in elke omgeving: bistro, gastronomisch restaurant, lobby, of eetkamer.

De designer

Vincent Dejonghe, Pierre Wegnez

De Cuori stoel is het resultaat van een samenwerking tussen twee creatieve geesten, Vincent Dejonghe en Pierre Wegnez. Vincent vormde de esthetische contouren van deze stoel, en Pierre realiseerde deze artistieke visie. Een fusie die leidde tot een high-end zitmeubel in massief hout, perfect comfort en esthetiek combinerend.