Onze tafels

HPL tafels

Sterk

Een monochrome look enerzijds. Elegant en praktisch anderzijds.

Het HPL-tafelblad bestaat uit verschillende lagen samengeperst kraftpapier en combineert stijl met gebruiksgemak. HPL is een zeer stijf materiaal en daardoor goed bestand tegen lichte krassen, stoten en slijtage. Bovendien is HPL gemakkelijk in onderhoud. 

Het maagdelijke witte tafelblad geeft onze HPL-tafels een monochrome look. Tegelijk zijn ze elegant en praktisch. Afhankelijk van het gekozen tafelmodel heeft u vrij spel wat het soort poten en de afwerking betreft. Zo kunt u uw tafel volledig afstemmen op uw interieur.

Sterk

Een tafel om rond te leven

Een tafel is vandaag de dag meer dan alleen een simpel meubelstuk. Het is een plek voor het hele gezin. We eten er samen, werken errond, maken er samen met de kinderen huiswerk, praten er bij met vrienden… Gelukkig kunnen onze HPL-tafels tegen een stootje en zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Zo kunt u zonder zorgen genieten van het design.

Modulair

Past in elk interieur

De HPL-tafels van Mobitec zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meeste van onze collecties bieden de mogelijkheid om een verlengstuk toe te voegen en zo de grootte van uw tafel aan te passen naargelang de omstandigheden.

Betrouwbaarheid

Erkende kwaliteit

Mobitec is internationaal bekend omwille van zijn knowhow en ervaring wat betreft de productie van hoogkwalitatieve tafels. Onze tafels zijn dan ook terug te vinden in luxerestaurants, hotels en bedrijven en dat in alle hoeken van Europa.

Belgisch design

Van Europese makelij

Een getalenteerd designerteam in Eupen (België) staat in voor het design van onze tafels. Zodra de collecties op de markt zijn gebracht, worden de tafels volgens de specifieke wensen van onze klanten op bestelling gemaakt in onze ateliers in Polen.