Homepage

Onze showroom

Meer dan 700 m2 inspiratie: laat u onderdompelen in onze wereld

Betoverd door onze collecties?
Wilt u ons beter leren kennen?
Bezoek ons!

Wilt u onze collecties graag beter leren kennen? Onze verschillende bekledingsstoffen tussen de vingers voelen? Dat kan. Mobitec beschikt over een showroom met een oppervlakte van maar liefst 700m² inspiratieruimte. Hier kan u zich laten onderdompelen in onze wereld en onze producten.

Aan de hand van animaties en visuals ontdekt u er ook het verhaal achter onze knowhow, onze creaties en ons merk Mobitec.

Vergelijk, probeer en laat u inspireren

Heeft u zin om het comfort van onze stoelen te testen, de afmetingen van onze tafels in het echt te zien, de productstalen van onze bekledingsstoffen tussen de vingers te voelen of de verschillende houttinten en -soorten uit onze catalogus te vergelijken?

Dat kan in onze showroom, uiteraard op afspraak. Opgelet: u kan niet rechtstreeks bij ons bestellen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een verdeler bij u in de buurt.

Bezoek onze showroom

Vanaf het ontwerp over de selectie en het aanschaffen van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: wij staan in voor elke stap van het proces. Deze manier van werken stelt ons in staat om u de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

Wij stellen scherp op de kwaliteit van onze grondstoffen, net als op hun impact op het milieu. Zo kopen wij alleen maar hout uit duurzaam beheerde Europese bossen en gebruiken wij enkel vernis of lijm zonder schadelijke oplosmiddelen.

Mobitec

Stockbergerweg 11

BE-4700 Eupen

Maandag - Donderdag

8.00 – 12.00 uur

13.00 – 17.00 uur

Vrijdag

8.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.00 uur

Bezoek de showroom

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Enkel op afspraak.

Een afspraak aanvragen